Reizen
Reizen: het reizen van de ene naar de andere plek is niet zomaar iets. We doen er meestal 3-4-5 uur over. Het ene moment rijden we door graslanden met vergezichten.. niet uit te leggen zonder dat je dit zelf ooit gezien hebt. Onderweg kan je op de palen veel Bird of Prey zien. Het andere moment rijd je door townships of wat grote steden heen waar je je ogen uitkijkt. Een heel bankstel op een mini auto is heel normaal. Langs de snelwegen staan veel mensen die of fruit, zelfgemaakt figuurtjes, hout of drinken te verkopen wat dan uren in de zon staat te branden. De temperatuur is overdag zoβn lekkere 28-32 graden. De Zuid Afrikanen vinden dit koud, wij vinden t heerlijk!
We rijden door heuvelachtig gebied waar je mooiste uitzichten hebt waarna je ineens een bocht kan nemen en in enorme gedeelten met hout industrie terecht kan komen. Ook geiten, kippen en koeien moeten we op de plattelandswegen met regelmaat uit hun vast welverdiende slaap halen omdat we er toch echt langs moeten. Een zebrapad kennen ze niet in de drukkere steden, naast het links rijden en autoβs die overal vandaan schieten moet je ook nog opletten dat je niemand over zijn of haar tenen rijd.. Sommige wegen zijn heel goed en bij andere manouvreert Michel als een volleerd goede autocoureur om of door alle potholes heen. Dag 7 maar nog een hoop te gaan! Verstand op nul en genieten tot het maximum haalbare!
Zoals je ziet volg ik jullie op de voet. Weer een geweldig verhaal, ik kijk al uit naar het volgende. Veel plezier
Super
Maar 1 x in Zuid-Afrika geweest maar wel heel herkenbaar
hoi michael leonie nova senn geweldig avontuurttje met jullie 4tjs in arfrika zit leuke reaties te lezen zo wat jullie daar zien en mee maakt ge weldig hoor nog veel plezier en groetjes
Super ππ₯°β€οΈ
Weer een mooi verslag
Geweldig ππ
Alweer een heerlijk verhaal om te lezen, jullie beleven zo ontzettend veel π